METEN IS WETEN!

Voeding en supplementen

weet wat je geeft.

Een hond houdt van gevarieerde voeding. En niet dezelfde voeding voor altijd. Die variatie, Dat is gezond ook!  Goede voeding is die voeding die goed voor de hond is. Niet alleen qua samenstelling moet de voeding goed zijn, maar ook qua energie.  Het ene product heeft een hoge energetische waarde, het andere een lage. Wat beter is spreekt voor zich. 

De ene hond wil vlees, de andere hond wil groenten en linzen als eiwitvervanger. Een andere hond  wordt ziek of reageert verkeerd op vlees. Alles kan. Er is geen regel voor. Wist jij dat honden het prima zoen zonder vlees? Is echt waar. Ik zie honden zelfs opknappen. 

Belangrijk is waar komt het vandaan? Hoe hebben de dieren geleefd die hij eten krijgt? Is dat wel wat hem energetisch sterk maakt en voedt? of kost het hem energie? 

Met welke intentie wordt het verkocht? De hond proeft het allemaal met smaak. Dat alles bepaald of de voeding voeding is of vulling. 

Vitamines en Supplementen

Ook honden hebben extra nodig. Ook bij volledige voedingen. Want  een enkele hond heeft dezelfde voedingsbehoefte. Toegevoegde vitamines en mineralen maar ook energetische producten maken het verhaal compleet

Traktaties! 

Wij zijn er gek op. De hond ook!  maar wat zit erin, en wat geef je hem? Reageert hij op kleurstoffen? Vulstoffen? Chemische anti-oxidanten, lijmstoffen, gluten? 

Welke kauw kluiven krijgt hij? Gebleekt/ of puur natuur? 

Er is genoeg keuze. Maar niet is alles is gezond en goed voor de hond zijn gezondheid. 

Energetisch Uitmeten van voeding, bio resonantie producten, bachbloesems, vitamines is mogelijk. 

Dit kost  € 25,- per keer. 

All Rights reserved© . Niets mag zonder benoeming van de bron van afkomst en alleen met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming gedeeld of gepubliceerd worden. Colour of Dogs Helena Schmets. 1997-2022
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.