Wordt lid. Steun mijn werk voor de gezonde en liefdevolle bewuste omgang met de hond en krijg toegang tot onze premium informatie  en cursussen. Alleen voor particuliere hondenouders!

Honden professionals kunnen een 1 op 1 coaching traject aanvragen met hun eigen hond. Want leren doe je zelf en kennis doorgeven die jezelf opdoet met je eigen honden vanuit je eigen kwetsbaarheid.  Neem contact op voor het bespreken van mogelijkheden. 

WIJ DANKEN U VOOR UW  VERTROUWEN EN LIEFDEVOLLE ZORGEN VOOR UW HOND. 

Word lid en steun ons werk.  

Voor €11,- €15,- of €20,- per maand en een belofte die u ondertekend dat u deze informatie enkel en alleen voor het welzijn van uw hond gebruikt en niet voor eigen commerciële doeleinden en belangen gaat gebruiken, krijgt u toegang tot premium informatie om uw hond psychisch en lichamelijk zo gezond mogelijk te houden. Bij overtreding van deze belofte wordt de toegang tot het meteen geblokkkeerd zonder teruggave van betaald lidmaatschapgeld. 

Kies het bedrag dat het voor u waard is en bij u past.

Leden krijgen korting en voorrang op de diensten die wij aanbieden.

*Deze in vertrouwen gedeelde premium informatie is en blijft eigendom van Hondenhealing - Colour of Dogs en Helena Schmets. Deze informatie mag niet gedeeld worden op alle social mediakanalen en niet met derden zonder schriftelijke toestemming van Helena Schmets en met bron-vermelding en de website. 

All Rights reserved© . Niets mag zonder benoeming van de bron van afkomst en alleen met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming gedeeld of gepubliceerd worden. Colour of Dogs Helena Schmets. 1997-2022
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.