Behandeling voor de pup puber en volwassen hond. 

  •  brein en zenuwstelsel resetten naar rust en evenwicht in hersenhelften
  • activeren bestaansveiligheid en zekerheid. 
  • loskoppelen van belastende energetische verbindingen op orgaannivo en/of cellulair nivo. 

reactie: *Al meteen na de eerste behandeling kende ik mijn hond niet meer terug. Ze was hyper, en sindsdien neemt ze veel meer haar eigen rust en loopt ons niet meer zoveel achterna. Ik maakt me eerst zorgen , zo rustig was ze. Maar het is heel fijn. Dit is wie mijn hond is. En ik weet nu wat de oorzaak was. Dat heb ik goed en gemakkelijk kunnen verhelpen. De supplementen doen haar goed!*

Spontane reactie: * mijn hond verliest geen urine meer! Hoe geweldig is dat!*

Leuk ! Deze hond deelt zijn liefde en hij wordt gewaardeerd. Hij hoort erbij
Leuk ! Deze hond deelt zijn liefde en hij wordt gewaardeerd. Hij hoort erbij

Wat ik doe en niet doe

Na het insturen van het contactformulier neem ik telefonisch contact met u op om het goed door te spreken wat ik voor de hond zou kunnen doen. Dan maken we een afspraak voor een intake. Deze bevestigd u daarna door het aanvraagformulier in te dienen en daarbij het bedrag naar keuze aan te vinken. 

Energetische, diepere liggende oorzaken, meestal het brein en zenuwstelsel dat uit evenwicht is, worden behandeld en ondersteund met persoonlijke bio resonantie producten die speciaal voor hem op maat opgemeten zijn. 1 product kan voldoende zijn. Deze producten helpen verder om energetische kracht te herstellen, en energetische blokkades op te heffen. Hierdoor kan de levens energie in alle organen en hele lichaam en geest, weer zijn eigen gezonde weg vinden. Waardoor er nieuwe balans en evenwicht ontstaat. U hoeft de deur niet uit. Voor de hond wel zo fijn. Ontspanning komt de behandeling ten goede. 

Als aanvulling haal ik nog belastende energieën en emoties die de hond meedraagt, bij hem weg en maak ik contact op ziels en hartnivo met hem. Als een hondenboodschap van de hond voor u is, laat ik het weten. 

Ik waardeer het wanneer u mij na een paar dagen na iedere behandeling, even laat weten hoe het gaat. Ook als het goed gaat! Want meestal hoor ik dan niets. En dat is jammer. Terughoren en contact houden hoe het ervaren is voor mij leerzaam en inspirerend.  

het geluk van iedere hond is mijn passie, motivatie en inspiratie. Dat is waarom ik doe wat ik doe. 

Ervaring

Mijn ervaring is dat honden heel diep in  een behandeling in een diepe overgave ontspannen en "ver weg"" zijn. Een soort, meditatieve toestand. Ze herbeleven van alles. Als de behandeling klaar is, worden honden vanzelf wakker.  Het is van groot belang de hond NIET tussendoor te storen of wakker te maken! Soms vallen de hondeneigenaren mee in slaap. 

Na afloop is de hond "anders". Hij kijkt anders uit de ogen, straalt meer. Vind meer zijn rust. 

Reactie: Wat is mijn hond veranderd na een telefonische sessie. Ze was zo onzeker als pup. bangig. Meteen al na de behandeling zagen we een zelfverzekerde hond. Waar ze eerst van schrok keek ze nu niet naar. En wat is ze blij! De oorzaak werd bekend en daar hebben we meteen wat aangedaan! Ongelofelijke verandering en ervaring*

*los: Omdat het het brein betreft zijn losse behandelingen alleen per 3 mogelijk of in trajectvorm. 

Kies uw eigen bedrag. 

All Rights reserved© . Niets mag zonder benoeming van de bron van afkomst en alleen met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming gedeeld of gepubliceerd worden. Colour of Dogs Helena Schmets. 1997-2022
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.