Alles wat ik aanbied is uit eigen hand. Ik heb samen met mijn honden alles zelf ervaren voordat ik het aanbied. Daarom weet ik hoe weldadig en helend is wat ik doe en wat het voor een enorm groot verschil het in het leven van mens en hond kan maken. 

Ik en mijn honden hebben hiermee samen diepe dalen overwonnen. Mijn hond kwam weer tot leven (EN IK OOK) als ik dacht, nu is het einde gekomen. 

Ik heb zoveel geleerd, zoveel unieke kennis waar ik mee kan helpen, wat weer een stukje meer en soms heel veel meer geluk, vreugde en liefde tussen hond en mens  brengt.  En daar ben ik iedere dag weer zo dankbaar voor! 

Wat betekend succes voor mij?  Waarom zet ik mij hier 100% voor in? 


Succes is voor mij als ik het geluk van de hond zie. Dat de hondenouder de hond gelukkig maakt en de hond bij de hondenouder en het leven samen gelukkig is.  

Succes betekend voor mij geen financiële winst (alhoewel dat leuk is uiteraard) Succes voor mij ook geen roem of succes in die zin dat ik groot wordt of het uitermate druk heb. Kwaliteit voor kwantiteit. Daarom zijn mijn tarieven mogelijk iets duurder. Ik hoop dat u dat niet weerhoudt om te investeren in het geluk van uw hond die maar voor 15 jaar bij u is En dat u daar begrip voor heeft. en dat u en uw trouwe hondengezinslid graag  van harte mag verwelkomen!

Het geluk en de gezondheid  van uw hond is mijn inspiratie en passie. 

All Rights reserved© . Niets mag zonder benoeming van de bron van afkomst en alleen met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming gedeeld of gepubliceerd worden. Colour of Dogs Helena Schmets. 1997-2022
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.