waarom het creëren  van basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren gehoorzaamheid.  

Puppy coaching: 

1 op 1 begeleiding van de pup, ook als u verder weg woont. Via telefoon en email. Incl. Puppy healing. 

U kunt mij ook uitnodigen voor een lezing aan  huis of in de buurt.  Informeer gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Dit boek heb ik geschreven om bij te dragen aan een beter en onbezorgder leven voor puppys en hun moeders en meer bewustwording voor de nieuwe hondenouder. 

En om uiteraard meer vreugde en onbezorgdheid te beleven met de nieuwe pup in huis zonder de pup te moeten domineren of les te gaan.  Door te leven vanuit het hart en niet bang te zijn iets fout te doen door als mens, de pup alle moederliefde te geven die zo verbindend is en  blij maakt en veiligheid geeft. Mijn ervaring is dat mensen dat niet goed durven omdat anderen denken en men geleerd heeft om de pup te moeten opvoeden als hond, dat betekend, hem te overheersen, laten huilen, meteen commando's te leren, meteen aan alle prikkels van de wereld bloot te stellen omdat met 16 weken alles klaar moet zijn en hij anders dominant zou worden.  Ik hoop met dit boek te bereiken dat ik iets van die angst kan wegnemen. Zodat mens en hond gewoon zorgeloos zonder angsten van elkaar kunnen genieten. Want niets van dit alles wat we  geleerd hebben sluit bij de natuur  van de pup en mens aan. Ik heb in het boek  al mijn ervaringen, vragen en antwoorden van de afgelopen 24 jaar verzameld en hoop daarmee op deze manier mijn bijdrage te leveren aan nog meer geluk tussen hond en mens.

Als mens de hond gewoon liefhebben  zoals hij ons ook liefheeft is veilig. Elkaar liefhebben. Daar zijn we voor geboren. 

 

All Rights reserved© . Niets mag zonder benoeming van de bron van afkomst en alleen met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming gedeeld of gepubliceerd worden. Colour of Dogs Helena Schmets. 1997-2022
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.